Leer de 4 hormonen die je in balans moet brengen om blijvend af te vallen.

Zonder ooit nog op dieet te gaan.

​​​​​​​Schrijf je nu in!

Je gegevens

Datum en tijd

vrijdag
8
maart
10:00 CET
Aanmelding bevestigen

Leer de 4 hormonen die je in balans moet brengen om blijvend af te vallen!​​​​​​​


 Ontdek in onze masterclass hoe jij je hormonen in balans brengt en je meer vet kunt verbranden.

✅ Zeg vaarwel tegen die suikerdrang.


 Geen energiedips meer.

Vergeet diëten 
voor eens en als altijd.

✅ Eet gezond en val af zonder gedoe.Je kunt de masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je komt zelf niet in beeld, wel kun je al je vragen stellen aan het einde in de chat.


Reviews!

Willeke Pathuis: 

In het begin hebben Erik en ik een doel neergezet. -15 kilo in een halfjaar. Wat best een kluif zou worden gezien mijn lage energie level en sporten niet kon. Toch kan ik melden dat ik - 14kg behaald heb!! Waar ik ontzettend blij mee ben!
Geen dieet maar leefstijl, blijvend dus :)

Sanne Heijmans: 
Erik laat op een verfijnde manier jou inzien dat hetgeen wat je nu aan het doen bent, rovend is voor je lijf. Hij spreekt op een subtiele manier jouw geweten aan en geeft tips en trucs die makkelijk toe te passen zijn. Ik heb een gluten en een melkallergie en daar kon hij goed in meedenken. een goede investering in mijzelf geweest en daarbij nu 7,5 kg stabiel kwijtgeraakt in 3 maanden tijd.

Presentatie door
Erik & Miriam Everaerts

Wij, Erik en Miriam, zijn al meer dan 15 jaar toegewijd aan gezondheid. Erik begon als personal trainer, waarbij hij ontdekte dat hormonen een cruciale rol spelen bij gewichtsverlies. Miriam de hormoon coach brengt voedingsdeskundigheid en 20 jaar ervaring in de werking van ons brein in. Samen helpen we jaarlijks meer dan 250 vrouwen personlijk met onze totale aanpak, die focust op voeding, leefstijl en het resetten van de hormonen voor meer vetverbranding. Onze missie? Jouw helpen afvallen zonder dieet en je vetverbranding optimaliseren. Sluit je aan bij ons en verander je leven! 💪🌟

Duur
60 minuten

Deel deze masterclass